Få et tilbud på tilbygning


Tilbygning - sådan træffer du det bedste valg

Der kan være mange fordele ved at vælge en tilbygning; det giver store udfoldelsesmuligheder ved selve planløsningen, hvad enten man vælger en tilbygning i forlængelse af den nuværende bolig eller som vinkel på boligen.

Overvejer I at få en tilbygning på jeres bolig, skal I sikre jer, at grundens størrelse tillader denne forøgelse af boligens areal, ligesom afstandskravene til skel skal overholdes. Alt dette hjælper vi jer med inden byggeriets opstart.

Læs mere og bliv inspireret i menuen til højre.

INSPIRATION

Har du for få kvadratmeter i dit nuværende hus, eller er det ’forkert’ indrettet og søger du et alternativ til at flytte?

Der kan være mange grunde til at vælge tilbygning, og hvis I er glade for ejendommens nuværende udtryk, kan man stræbe efter at bibeholde dette netop ved at vælge tilbygning frem for ombygning.

Selve ejendommens udtryk kan ændres – eller bevares – med en tilbygning, og man kan ligeledes søge at skabe mere naturligt dagslys indenfor ved at opføre en del af tilbygningen som en glasfacade.

ØKONOMI

Der er flere forhold, der spiller ind på prisen, når man skal lave en tilbygning – herunder byggeriets omfang og selve tilbygningen. Skal tilbygningen være i forlængelse eller som vinkel på boligen, og hvor stort lysindfald skal der være? Man kan dog som tommelfingerregel sige, at byggeriet koster fra 17.000 kroner per kvadratmeter og opefter.

Den endelige pris afhænger af dine behov, ønsker og drømme…

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Efter de nye regler er trådt i kraft, kan man opnå fradrag på op til 12.200 kr. per person til arbejdsløn for ’grønne’ håndværksydelser – herunder energiforbedringer og klimasikringer.

Læs mere om håndværkerfradraget her og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge.

Eksempler på tidligere opgaver

Se vores tidligere udførte opgaver.

1. Sal Virum

Ældre 1 plans parcelhus ombygget med ny 1. sal som trempelløsning og med et kubistisk udtryk og alle inddækninger i zink. Alle opholdsrum med store lysindfald og etablering af tagterrasse fra multifunktionsrum. Planløsning med centret ½svingstrappe fra hall op til fordelingsgang videre til badeværelse, multifunktionsrum og 2 værelser. I alt 98 nye bolig kvadratmeter

Renovering Charlottenlund

Renovering af herskabsvilla, beliggende i eksklusivt kvarter i Nordsjælland. Udvendig renovering af facade med nye mørtel fuger i murværk, ny natur skiffer tag og alle inddækninger i kobber. Indvendig med nyt høj kvalitets, håndlavet køkken løsning i valnød og kobber. Etablering af panel vægge i spisestue, gange og i trappegange.

Badeværelse Hellerup

Nyt meget lækkert badeværelse, i sommerhus (kolonihave) Etableret med integreret vaskesøjle, bruseniche med ensidesfald mod unidræn og med meget eksklusive brusehoved løsning, plant med loft. Badeværelset er i alt på 5,7 m2 og desuden etableret med vandbårende gulvvarme, hænge toilet samt med LED spots i loftet.

Hvorfor vælge os?

Hos Råd & Dåd Byggefirma ApS rådgiver vi om byggeriets samlede løsninger, og med 40 års håndværksmæssig know-how og erfaring guider vi dig trygt igennem hele byggeprocessen.

 • Gennemsigtighed

  Vi lægger stor vægt på ærlig og transparent byggestyring, hvor gensidig tillid mellem entreprenør, håndværker og bygherre er nøgleordet, og hvor samtlige parter har fuldt overblik over byggeprocessen.

 • Kvalitetssikring

  Tillid kommer ikke af sig selv, og vi ønsker derfor at styrke tilliden mellem byggeriets parter ved løbende at kvalitetssikre og dokumentere vores arbejde fra materialevalg til arbejdets udførsel.

 • Tryghed

  Som bygherre hos os bliver du en del af et en del af et online kommunikationsunivers, hvor du har mulighed for at følge med i dit byggeprojekt, kommentere eller stille spørgsmål – uanset hvor du befinder dig.

Vores fagområder

Råd & Dåd Byggefirma ApS har en bred ledelses- og håndværksmæssig erfaring, og vi rådgiver om byggeriets samlede løsninger såvel som særskilte fagområder. Læs mere om de fagområder, vi beskæftiger os med, og få et uforpligtende tilbud.

Kommunikationsplatform

Vi sætter en stor ære i at dokumentere og kvalitetssikre vores arbejde, og til dette formål benytter vi vores online kommunikationsplatform, som faciliterer effektiv kommunikation på kryds og tværs af byggeriets parter – herunder mellem os som totalentreprenør, de udførende håndværkere, arkitekter, ingeniører og bygherres øvrige rådgivere.

 • Download app

  Fra google eller app store

 • Følg med

  Fra google eller app store

 • Direkte kontakt

  Fra google eller app store

Kommunikationsplatform

Vi sætter en stor ære i at dokumentere og kvalitetssikre vores arbejde, og til dette formål benytter vi vores online kommunikationsplatform, som faciliterer effektiv kommunikation på kryds og tværs af byggeriets parter – herunder mellem os som totalentreprenør, de udførende håndværkere, arkitekter, ingeniører og bygherres øvrige rådgivere.

Anmeldelser

Se hvad vores kunder siger om os.

BOOK ET MØDE

Går du med byggetanker, og har du brug for sparring, råd eller vejledning, så book et uforpligtende møde allerede i dag. Vi bestræber os på at kontakte dig inden for 24 timer.