Referencer

Se eksempler på tidligere udførte opgaver.

Renovering Charlottenlund

Beskrivelse
Renovering af herskabsvilla, beliggende i eksklusivt kvarter i Nordsjælland. Udvendig renovering af facade med nye mørtel fuger i murværk, ny natur skiffer tag og alle inddækninger i kobber. Indvendig med nyt høj kvalitets, håndlavet køkken løsning i valnød og kobber. Etablering af panel vægge i spisestue, gange og i trappegange.

Anslået økonomi
Alle materialer inklusive men eksklusiv køkken og hårde hvidevare (kr. 1.200.000,00) inklusiv moms kr. 2.800.000,00.

1. Sal Brønshøj

Beskrivelse
Oprindelig 1 plans rødstensvilla fra 1950érne. For denne opgave var det udvendige udtryk, højt prioriteret. I forbindelse med etablering af den nye 1. sal, skulle gavlene være muret i lighed med ejendommens oprindelige facader og etableres med ¼ valm samt gesimser op langs gavle og facader. På 1. salens syd facade blev bygget en meget æstetisk facadekvist og ejendommen fremstår nu som en meget smuk ejendom med udtryk som ”muremestervilla” Planløsningen med trappe i øst gavl op til multifunktionsrum, fordelingsgang til 3 værelser og badeværelse.

Anslået økonomi
Alt inklusiv, tegningsmateriale, byggetilladelse og ingeniørberegninger inkl. moms kr. 1.595.000.

1. Sal Virum

Beskrivelse
Ældre 1 plans parcelhus ombygget med ny 1. sal som trempelløsning og med et kubistisk udtryk og alle inddækninger i zink. Alle opholdsrum med store lysindfald og etablering af tagterrasse fra multifunktionsrum. Planløsning med centret ½svingstrappe fra hall op til fordelingsgang videre til badeværelse, multifunktionsrum og 2 værelser. I alt 98 nye bolig kvadratmeter

Anslået økonomi
Alt inklusiv, tegningsmateriale, byggetilladelse og ingeniørberegninger inkl. moms kr. 2.020.000.

1. Sal Roskilde

Beskrivelse
Traditionelt typehus fra 70érne ombygget med en ny spændende 1. sal. Det indbygget en ny bærende konstruktion i husets facader. Den nye 1. sals konstruktion er udført således, at der ikke vil være anden indgriben end trappehullet hvad angår stueplanen, da ejendommens oprindelige spær er blevet fastgjort til den nye spærkonstruktion. I alt 88 nye bolig kvadratmeter. To store opholdsrum, med et stort glasparti i gavlen i det ene og en mellemgang. ¼ trappe fra stue til 1.sal. 4 stk. ovenlysvinduer. Glaserede tegl.

Anslået økonomi
Alt inklusiv, tegningsmateriale, byggetilladelse og ingeniørberegninger inkl. moms kr. 1.495.000.

Badeværelse Hellerup

Beskrivelse
Etablering af nyt badeværelse i klassisk villa i nord Sjælland. Eksisterende badeværelse og tilstødende toilet på villaens 1. sal, lægges sammen til et stort badeværelse med toilet. Badeværelset forsynes med nyt støbt gulv med vandførende gulvvarme system og vandførende håndklæde tørre. Gulvfliser i klassisk sildebens design, dobbeltvask og stor brusekabine med en sidefald til unidræn. I brusekabine er teknik ”gemt” som tillige har den funktion at man kan sidde i brusekabinen.

Anslået økonomi
Alt inkl. materialer og evt. tilladelse kr. 155.000 inkl. moms.

Badeværelse Ishøj

Beskrivelse
Nyt meget lækkert badeværelse, i sommerhus (kolonihave) Etableret med integreret vaskesøjle, bruseniche med ensidesfald mod unidræn og med meget eksklusive brusehoved løsning, plant med loft. Badeværelset er i alt på 5,7 m2 og desuden etableret med vandbårende gulvvarme, hænge toilet samt med LED spots i loftet.

Anslået økonomi
Alt inklusivt (dog ekls. vaskemaskine og tørretumbler) kr. 155.000,00 inkl. moms.

Anmeldelser

Se hvad vores kunder siger om os.

Book et møde

Går du med byggetanker, og har du brug for sparring, råd eller vejledning, så book et uforpligtende møde allerede i dag. Vi bestræber os på at kontakte dig inden for 24 timer.