Velkommen til byggefirmaet Råd & Dåds hjemmeside.

Jeg hedder Poul Schmidt, og jeg forestår byggeledelse, rådgivning og jura hos Råd & Dåd Byggefirma ApS. Jeg håber, at siden indeholder de informationer, du har brug for – hvis ikke står jeg naturligvis til rådighed med kyndig vejledning eller gode råd.

Min ’palette’ af erfaring går hele vejen rundt; jeg har været bygherre, investor og udlejer, og som entreprenør har jeg bygget for professionelle såvel som private bygherrer. Primært har jeg drevet et typehusfirma, hvor jeg har forestået alt det byggetekniske lige fra tegnings-materiale over byggeandragende og frem til det sidste penselstrøg.

Min tilgang til byggesager er personlig, professionel og dedikeret. Det betyder, at jeg går op i min byggerådgivning, og jeg er opdateret med de gældende byggeanvisninger. Jeg anskuer den enkelte byggeopgave som en helhed og stræber altid efter at opnå den optimale indretnings-løsning samt det smukkeste udtryk af din ejendom.

Har du brug for en byggesnak, står jeg, udover normal kontortid, til rådighed 24/7. Skulle jeg være optaget så send mig en sms på +45 7060 5545 eller en mail på: info@rdbyggefirma.dk.

Kontakt os

Vi hjælper dig med din byggeopgave!

Har du ideen, har vi ekspertisen… Vi visualiserer dine ideer med skitsetegninger, ligesom du får en anslået pris på, hvad det vil koste at udføre din idé.

Du vil inden opstart blive præsenteret for følgende:
1. Fast prisoverslag
2. Beskrivelse
3. Tegningsmateriale
4. Tidsplan
5. Betalingsplan
6. Afleveringsrapport

Vores kvalitetssikring - jeres tryghed

Vi bygger med respekt for de ”skjulte” byggeprocesser, og vi dokumenterer og kvalitetssikrer løbende vores byggeopgave gennem vores kommunikationsplatform, som du får adgang til som bygherre. Her vil der være daglig, aktiv dialog og løbende dokumentation i form af blandt andet billeder, videoer, tekstbeskeder samt anvisninger.

Tæt samarbejde - vi har kunden i centrum

Vi anerkender, at byggeri kan være en kompliceret proces, og vi varetager denne proces sammen med jer som et team, da jeres ønsker og behov skal være i centrum. Samarbejde, ansvar, gensidig tillid og gennemsigtighed i beslutningsprocesser samt udførsel af arbejdet er omdrejningspunktet i de byggeopgaver, vi varetager.

Hvilke entrepriser udfører vi?

Råd & Dåd Byggefirma ApS beskæftiger sig med nybyggeri, totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser. Herudover tilbyder vi byggerådgivning og arkitektydelser. Vi bestræber os på at hjælpe jer, og os selv, ved benyttelse af transparente aftaler og klar kommunikation.

Hos Råd & Dåd Byggefirma ApS har vi en bred vifte af erfaring og kompetencer, og med os ved roret er du garanteret et kompetent og dedikeret team.

Vi gør altid vores yderste for at levere det bedste resultat, og vores tilgang til byggeopgaverne er præget af en god blanding af kvalitet, kreativitet og innovation.

Vi græder ikke over spildt mælk men tørrer nænsomt op – og finder i stedet nogle gode, bæredygtige løsninger, der giver det bedste slutresultat.

Vi finder hele tiden ny inspiration, som vi med stor glæde deler med vores kunder.

DANSK BYGGERI

Som medlem af Dansk Byggeri indgår vi i faglige netværk og kan trække på kompetencer inden for byggeteknik, bæredygtigt byggeri og energiløsninger.

BYG GARANTI

Byg Garanti er en af de mest udbredte garantiordninger blandt danske håndværkere, og den dækker op til 150.000 kroner inkl. moms per byggesag.

ÆRLIGT BYGGERI

Hos Råd & Dåd Byggefirma ApS har vi fokus på ansvar, gensidig tillid og gennemsigtighed i beslutningsprocesser samt udførsel af arbejdet.