Få et tilbud på nyt badeværelse


NYT BADEVÆRELSE - sådan træffer du det bedste valg

Badeværelset er et af boligens vigtigste rum. Badeværelset er også det dyreste rum målt på kvadratmeter, og det er derfor vigtigt, at man tager sig tid til at overveje løsninger, at tænke lidt ’ud af boksen’ og træffe det helt rigtige valg.

Her kan vi være en god sparringspartner i forhold til at bidrage med ideer og løsninger til alt lige fra valg af belysning, flisetype, brusekabine, badekar og hænge- eller ståtoilet. Mulighederne er mange, og vi hjælper jer hele vejen igennem.

Læs mere og bliv inspireret i menuen til højre.

INSPIRATION

Er du til skandinavisk minimalisme, eller foretrækker du en varm, eklektisk indretning? Skal fliserne være matte eller blanke? Og er du til stærke eller neutrale farver?

Der er mange overvejelser, når man skal lave badeværelse, men dit drømmebadeværelse skal afspejle din stil og personlighed, så du får et rum, der skaber velvære og glæde for dig i hverdagen.

Udover det æstetiske ved indretningen bør man også have øje for funktionaliteten – for badeværelset skal, udover at være smukt, også være praktisk og modsvare familiens behov.

ØKONOMI

Der er flere forhold, der spiller ind på prisen – herunder design og indretning af badeværelset, og om der er tale om fornyelse eller komplet renovering. Man kan dog som tommelfingerregel sige, at et badeværelse koster fra 25.000 kr. per kvadratmeter og opefter.

Den endelige pris afhænger af dine behov, ønsker og drømme…

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Efter de nye regler er trådt i kraft, kan man opnå fradrag på op til 12.200 kr. per person til arbejdsløn for ’grønne’ håndværksydelser – herunder energiforbedringer og klimasikringer.

Et nyt badeværelse er således ikke direkte adgangsgivende til fradraget, men træder man bare lidt udenfor badeværelsets fire vægge, så vil der hurtigt være ydelser, der er fradragsberettigede.

Læs mere om håndværkerfradraget her og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge.

Eksempler på tidligere opgaver

Se vores tidligere udførte opgaver.

Badeværelse Ishøj

Nyt meget lækkert badeværelse, i sommerhus (kolonihave) Etableret med integreret vaskesøjle, bruseniche med ensidesfald mod unidræn og med meget eksklusive brusehoved løsning, plant med loft. Badeværelset er i alt på 5,7 m2 og desuden etableret med vandbårende gulvvarme, hænge toilet samt med LED spots i loftet.

Badeværelse Hellerup

Etablering af nyt badeværelse i klassisk villa i nord Sjælland. Eksisterende badeværelse og tilstødende toilet på villaens 1. sal, lægges sammen til et stort badeværelse med toilet. Badeværelset forsynes med nyt støbt gulv med vandførende gulvvarme system og vandførende håndklæde tørre. Gulvfliser i klassisk sildebens design, dobbeltvask og stor brusekabine med en sidefald til unidræn. I brusekabine er teknik ”gemt” som tillige har den funktion at man kan sidde i brusekabinen.

Hvorfor vælge os?

Hos Råd & Dåd Byggefirma ApS rådgiver vi om byggeriets samlede løsninger, og med 40 års håndværksmæssig know-how og erfaring guider vi dig trygt igennem hele byggeprocessen.

 • Gennemsigtighed

  Vi lægger stor vægt på ærlig og transparent byggestyring, hvor gensidig tillid mellem entreprenør, håndværker og bygherre er nøgleordet, og hvor samtlige parter har fuldt overblik over byggeprocessen.

 • Kvalitetssikring

  Tillid kommer ikke af sig selv, og vi ønsker derfor at styrke tilliden mellem byggeriets parter ved løbende at kvalitetssikre og dokumentere vores arbejde fra materialevalg til arbejdets udførsel.

 • Tryghed

  Som bygherre hos os bliver du en del af et en del af et online kommunikationsunivers, hvor du har mulighed for at følge med i dit byggeprojekt, kommentere eller stille spørgsmål – uanset hvor du befinder dig.

Vores fagområder

Råd & Dåd Byggefirma ApS har en bred ledelses- og håndværksmæssig erfaring, og vi rådgiver om byggeriets samlede løsninger såvel som særskilte fagområder. Læs mere om de fagområder, vi beskæftiger os med, og få et uforpligtende tilbud.

Kommunikationsplatform

Vi sætter en stor ære i at dokumentere og kvalitetssikre vores arbejde, og til dette formål benytter vi vores online kommunikationsplatform, som faciliterer effektiv kommunikation på kryds og tværs af byggeriets parter – herunder mellem os som totalentreprenør, de udførende håndværkere, arkitekter, ingeniører og bygherres øvrige rådgivere.

 • Download app

  Fra google eller app store

 • Følg med

  Fra google eller app store

 • Direkte kontakt

  Fra google eller app store

Kommunikationsplatform

Vi sætter en stor ære i at dokumentere og kvalitetssikre vores arbejde, og til dette formål benytter vi vores online kommunikationsplatform, som faciliterer effektiv kommunikation på kryds og tværs af byggeriets parter – herunder mellem os som totalentreprenør, de udførende håndværkere, arkitekter, ingeniører og bygherres øvrige rådgivere.

Anmeldelser

Se hvad vores kunder siger om os.

BOOK ET MØDE

Går du med byggetanker, og har du brug for sparring, råd eller vejledning, så book et uforpligtende møde allerede i dag. Vi bestræber os på at kontakte dig inden for 24 timer.