Få et tilbud på 1. sal


1. sal - sådan træffer du det bedste valg

Der kan være mange fordele ved at bygge en 1. sal; for det første tager man ingen kvadratmeter fra grunden, og har boligen en interessant udsigt, kan man få endnu mere ud af denne ved at komme op i højden.

Lad os hjælpe jer med at finde den rigtige løsning for det bedste udtryk af jeres ejendom – naturligvis med udgangspunkt i jeres ønsker og behov og med øje for en optimal planløsning.

Læs mere og bliv inspireret i menuen til højre.

INSPIRATION

Mangler du plads i hjemmet, og har du et hus eller en grund, der ikke egner sig til en tilbygning? Eller har du måske en smuk udsigt, som du ønsker at få mere glæde af?

Der kan være mange grunde til at vælge at bygge 1. sal, herunder pladsmangel eller et ønsket om at give det eksisterende hus et arkitektonisk løft.

Selve udtrykket af ejendommen kan komme til at fremstå nærmest “majestætisk” med en 1.sal, og en ejendom som i facaden fremstår med flotte kviste og evt. en frontspids er særdeles flot.

ØKONOMI

Der er flere forhold, der spiller ind på prisen, når man skal bygge 1. sal – herunder byggeriets omfang og udtrykket af bygningen. Skal 1. salen have kviste, skal der være altan, eller skal tagkonstruktionen være afvalmet?
Man kan dog som tommelfingerregel sige, at byggeriet koster fra 17.000 kroner per kvadratmeter og opefter.

Den endelige pris afhænger af dine behov, ønsker og drømme…

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Efter de nye regler er trådt i kraft, kan man opnå fradrag på op til 12.200 kr. per person til arbejdsløn for ’grønne’ håndværksydelser – herunder energiforbedringer og klimasikringer.

Læs mere om håndværkerfradraget her og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge.

Eksempler på tidligere opgaver

Se vores tidligere udførte opgaver.

1. Sal Brønshøj

Oprindelig 1 plans rødstensvilla fra 1950érne. For denne opgave var det udvendige udtryk, højt prioriteret. I forbindelse med etablering af den nye 1. sal, skulle gavlene være muret i lighed med ejendommens oprindelige facader og etableres med ¼ valm samt gesimser op langs gavle og facader. På 1. salens syd facade blev bygget en meget æstetisk facadekvist og ejendommen fremstår nu som en meget smuk ejendom med udtryk som ”muremestervilla” Planløsningen med trappe i øst gavl op til multifunktionsrum, fordelingsgang til 3 værelser og badeværelse.

1. Sal Roskilde

Traditionelt typehus fra 70érne ombygget med en ny spændende 1. sal. Det indbygget en ny bærende konstruktion i husets facader. Den nye 1. sals konstruktion er udført således, at der ikke vil være anden indgriben end trappehullet hvad angår stueplanen, da ejendommens oprindelige spær er blevet fastgjort til den nye spærkonstruktion. I alt 88 nye bolig kvadratmeter. To store opholdsrum, med et stort glasparti i gavlen i det ene og en mellemgang. ¼ trappe fra stue til 1.sal. 4 stk. ovenlysvinduer. Glaserede tegl.

1. Sal Virum

Ældre 1 plans parcelhus ombygget med ny 1. sal som trempelløsning og med et kubistisk udtryk og alle inddækninger i zink. Alle opholdsrum med store lysindfald og etablering af tagterrasse fra multifunktionsrum. Planløsning med centret ½svingstrappe fra hall op til fordelingsgang videre til badeværelse, multifunktionsrum og 2 værelser. I alt 98 nye bolig kvadratmeter

Hvorfor vælge os?

Hos Råd & Dåd Byggefirma ApS rådgiver vi om byggeriets samlede løsninger, og med 40 års håndværksmæssig know-how og erfaring guider vi dig trygt igennem hele byggeprocessen.

 • Gennemsigtighed

  Vi lægger stor vægt på ærlig og transparent byggestyring, hvor gensidig tillid mellem entreprenør, håndværker og bygherre er nøgleordet, og hvor samtlige parter har fuldt overblik over byggeprocessen.

 • Kvalitetssikring

  Tillid kommer ikke af sig selv, og vi ønsker derfor at styrke tilliden mellem byggeriets parter ved løbende at kvalitetssikre og dokumentere vores arbejde fra materialevalg til arbejdets udførsel.

 • Tryghed

  Som bygherre hos os bliver du en del af et en del af et online kommunikationsunivers, hvor du har mulighed for at følge med i dit byggeprojekt, kommentere eller stille spørgsmål – uanset hvor du befinder dig.

Vores fagområder

Råd & Dåd Byggefirma ApS har en bred ledelses- og håndværksmæssig erfaring, og vi rådgiver om byggeriets samlede løsninger såvel som særskilte fagområder. Læs mere om de fagområder, vi beskæftiger os med, og få et uforpligtende tilbud.

Kommunikationsplatform

Vi sætter en stor ære i at dokumentere og kvalitetssikre vores arbejde, og til dette formål benytter vi vores online kommunikationsplatform, som faciliterer effektiv kommunikation på kryds og tværs af byggeriets parter – herunder mellem os som totalentreprenør, de udførende håndværkere, arkitekter, ingeniører og bygherres øvrige rådgivere.

 • Download app

  Fra google eller app store

 • Følg med

  Fra google eller app store

 • Direkte kontakt

  Fra google eller app store

Kommunikationsplatform

Vi sætter en stor ære i at dokumentere og kvalitetssikre vores arbejde, og til dette formål benytter vi vores online kommunikationsplatform, som faciliterer effektiv kommunikation på kryds og tværs af byggeriets parter – herunder mellem os som totalentreprenør, de udførende håndværkere, arkitekter, ingeniører og bygherres øvrige rådgivere.

Anmeldelser

Se hvad vores kunder siger om os.

BOOK ET MØDE

Går du med byggetanker, og har du brug for sparring, råd eller vejledning, så book et uforpligtende møde allerede i dag. Vi bestræber os på at kontakte dig inden for 24 timer.